31.1.11

Νέος κύκλος κινητοποιήσεων...


Νέα 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στια μπλε λεωφορεία, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΘΕΛ – ΟΑΣΑ, Νίκος Κουλουμπαρίτσης.

Σημείωσε πως η απεργία έχει ληφθεί σε παλαιότερη γενική συνέλευση.

Επισήμανε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί δεύτερη φορά για να περάσει το νομοσχέδιο. Όπως είπε καταλαβαίνουν ότι ένα τέτοιο σχέδιο δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα είναι τη Δευτέρα, η Αθήνα.

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου οι οδηγοί της ΕΘΕΛ να συμμετάσχουν σε γενική συνέλευση και να επικυρώσουν την εισήγηση για απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.

Το τραμ θα κινηθεί κανονικά.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και χαρακτηρίζουν το διάλογο με το υπουργείο Μεταφορών προσχηματικό.

Ο Κ. Μίχαλος στην «Πρώτη Γραμμή»

Λάθος χαρακτήρισε την μερική ιδιωτικοποίηση των Μέσων Μεταφοράς, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», είπε πως πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός της διοίκησης επισημαίνοντας ότι όσο κομματικά στελέχη προίστανται στους οργανισμούς αυτούς θα υπάρχουν προβλήματα.

Ζήτησε να υπάρξει συγκοινωνιακή μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: