15.4.24

Remake της θεωρίας των δύο άκρων από το Μαξίμου...



Η εισήγηση Γκρίνμπεργκ να δαιμονοποιήσει τον  Κασσελάκη...

Tο έργο της θεωρίας των δύο άκρων με νέους πρωταγωνιστές ανεβάζει ξανά το Μαξίμου, επιχειρώντας να καλύψει το έλλειμμα θετικής ατζέντας και οραματικών διακηρύξεων ενόψει της κάλπης της 9ης Ιουνίου. Στο… remake οι παραγωγοί του Μαξίμου επιχειρούν να ταυτίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και τον Στέφανο Κασσελάκη με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο και να τους τοποθετήσουν στην ίδια όχθη του λαϊκισμού.

Η εισήγηση Γκρίνμπεργκ

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η κυβέρνηση διέρχεται την πιο δύσκολη καμπή από το 2019 και αναζητά σανίδα στην τοξικότητα. Σε αυτό το φόντο, η εισήγηση του επικοινωνιακού συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ έγινε, χωρίς συζήτηση, αποδεκτή. Ήτοι, η Ν.Δ. επιβάλλεται να «κατασκευάσει» έναν πολιτικό εχθρό ώστε να πολώσει το κλίμα και να επαναπατρίσει τμήματα του γαλάζιου ακροατηρίου. 

Το πρόσωπο αυτό που, σύμφωνα με τη γαλάζια επικοινωνιακή στρατηγική, πρέπει να «δαιμονοποηθεί» και να ταυτιστεί με τον συστημικό κίνδυνο είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι αναγνωρίζουν την απήχηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε κοινά έξω από τα όρια της Αριστεράς και ειδικά σε πολίτες που έχουν απογοητευτεί από τις χαμηλές επιδόσεις της κυβέρνησης στα πεδία της οικονομίας, της φορολογίας και της ασφάλειας.

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: