23.4.24

«Καλά έκανα και απέπεμψα τον Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο...»

«Στις πράξεις φαίνεται η ηγετικότητα και όχι στα λόγια...»

«Καλά έκανα (και απέπεμψα) τον κύριο Παπανώτα, να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα, ο οποίος μιλά με ρατσιτσικό λόγο, προσβάλλει μία ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμά να το κάνει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από την Αστυπάλαια.  «Στις πράξεις φαίνεται η ηγετικότατα και όχι στα λόγια», τόνισε. 

«Ο Μητσοτάκης έχει ακροδεξιά στοιχεία στο ψηφοδέλτιό του»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα Μπελέρη για τις ευρωεκλογές:

 «Σκέφτηκα αυτά τα οποία είπε μια υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ ότι έβαλε τον Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο για να κόψει ψήφους από την ακροδεξιά. Αυτό αποδεικνύει αυτό που λέω εδώ και καιρό για το αντιφατικό ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης έχει έναν βουλευτή από την Δράμα που δεν ξέρει αν πρέπει να με προσφωνήσει με το άρθρο “ο” ή “η”», σχολίασε. Και αναρωτήθηκε «πώς μπορούν να πείσουν ότι πρέπει να πατάξουμε τον  ρατσιστικό λόγο όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν κάνει τίποτα για να αποπέμψει τον βουλευτή και βάζει ακροδεξιά στοιχεία στο ψηφοδέλτιό του;».

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Πρέπει να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία, να τους ακούσει χωρίς επικοινωνιολόγους από την Αμερική. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτήν την περιοδεία που κάνουμε πόσο θα χρειάζονταν κάποιος να την κάνει με τα συμβατικά μέσα. Αυτό που κάναμε σε 10 μέρες θα έκανε κάποιος άλλος σε 40 μέρες».

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με την δική του βάπτιση είπε «ούτε καν ασχολήθηκα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: