30.4.24

Τρεις συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή στο Μαρούσι...



Τρεις συλλήψεις για το φονικό επεισόδιο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μέλη της ομάδας που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή και δεν ήταν εκείνοι που σκότωσαν τον νεαρό...


Υπενθυμίζεται πως η συμπλοκή στο Μαρούσι άφησε πίσω της έναν νεκρό και δύο τραυματίες -ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Ο νεκρός 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου κατέληξε φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ένας 26χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη με ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. 

Το χρονικό της συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κλαμπ της λεωφόρου Κηφισίας. Τουλάχιστον πέντε νεαροί βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί αλλά και πιθανώς δέχτηκαν κάποια κλήση από άλλη παρέα, τουλάχιστον τριών ατόμων, για να βγουν έξω και να να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά πιάστηκαν στα χέρια αλλά το θύμα τράβηξε όπλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να πυροβολήσει, καθώς στο σημείο εντοπίστηκε η σφαίρα και όχι κάλυκάς της. Άγνωστος τον μαχαίρωσε στο λαιμό με αποτέλεσμα να καταλήξει στον «Ερυθρό Σταυρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: