13.4.24

Ομοφοβικό σχόλιο από τον Κυριαζίδη της Ν.Δ. κατά Κασσελάκη...


Αποπομπή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ...
Την αποπομπή του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπειτα από ομοφοβικό σχόλιο που έκανε εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Βορείου Ελλάδας...


Στη διάρκεια της εκπομπής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην στέλεχος της αστυνομίας, αναρωτήθηκε αν όταν αναφέρεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να χρησιμοποιεί το αρσενικό ή το θηλυκό άρθρο, λέγοντας «ο ή η». Στην παρατήρηση της παρουσιάστριας της εκπομπής ότι του ζητά να παραμείνει στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα θέλω του, ο βουλευτής είπε ότι συμφωνεί, σχολιάζοντας: «Οφείλουμε να σεβαζόμαστε…».


Τα λεγόμενα του βουλευτή Δράμας προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που σε ανακοίνωσή του ρωτά τον πρωθυπουργό και το κυβερνών κόμμα ποια στάση προτίθενται να κρατήσουν έναντι του Δημήτρη Κυριαζίδη.

Και με δηκτικό τρόπο σχολιάζει:

«Το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: “Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο.;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: