15.4.24

Κι έμεινε ο Άδωνις με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι...



Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα καυτηριάζει την άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη υπέρ του Ισραήλ, πριν καν προλάβουν να φτάσουν τα drones στο Ισραήλ και βέβαια πριν καν προλάβει να αντιδράσει η κυβέρνηση, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και το ΚΥΣΕΑ...

Επισημαίνει μάλιστα πως ενώ ο κ. Γεωργιάδης παραποίησε ακόμα και την ελληνική σημαία για να δηλώσει τη στήριξή του προς το Ισραήλ –«για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ» όπως αναφέρει, η ίδια η κυβέρνηση με την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ κρατά ίσες αποστάσεις.

Και συμπληρώνει:

«Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι.»

Σημειώνεται πως στην ανάρτησή του με την παραποιημένη ελληνική σημαία ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε γράψει «Στεκόμαστε με το Ισραήλ σε αυτή του την δύσκολη στιγμή. ⁦ @IsraelinGreece», το υπουργείο Εξωτερικών σημείωνε επίσης «Είναι απολύτως αναγκαίο να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω διάχυση των εχθροπραξιών» ενώ σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «στόχος της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ ήταν η Ελλάδα να δηλώσει με κάθε τρόπο την στήριξη της σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: