13.4.24

Το κάστρο της δεξιάς καταρρέει...

«Υπάρχει ένα ρεύμα έξω στην κοινωνία, το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει μέρα με τη μέρα και απέναντι σε αυτό, θα δείτε ότι αυτή η μεγάλη συγκέντρωση θα μεγαλώσει και θα γίνει μέσα σε δύο μήνες λαοθάλασσα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία παρουσίαση υποψήφιων της περιφέρειας Αττικής για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης...

«Πάμε για πρώτο κόμμα, εκεί είναι η θέση μας, στην κυβερνώσα πατριωτική σύγχρονη αριστερά που λύνει τα προβλήματα του κόσμου και δεν φοβάται να πάει κόντρα στους μηχανισμούς των συμφερόντων» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στου υποψηφίους, σημείωσε ότι «εδώ αρχίζει το μονοπάτι της ενασχόλησης με τα κοινά και θα είναι ένα μακρύ μονοπάτι για όλες και όλους σας. Πολλά συγχαρητήρια εκ των προτέρων».

Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα ότι ο ίδιος είναι διάφανος, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Το ξέρω ότι οι άλλοι έχουν πρόβλημα μαζί μου διότι η προπαγάνδα Γκρίνμπεργκ για να πετύχει, θέλει έναν προβλέψιμο αντίπαλο. Και εγώ δεν είμαι προβλέψιμος. Και όσο με περιμένουν στην γωνία, τόσο θα τους βγαίνω από αλλού. Χθες άνοιξα το σπίτι μου στην τηλεοπτική κάμερα, σήμερα έβαλαν τα πληρωμένα πιστόλια τους ότι κάνω επίδειξη πλούτου. 

Δεν έχω κανένα λόγο να φλεξάρω το πώς ζω. Απέναντι σε έναν πρωθυπουργό που γιορτάζει την απόκτηση του 42ου ακινήτου χωρίς κανείς να ξέρει πώς φτιάχνεται μία αμύθητη περιουσία με τον μισθό του βουλευτή, νιώθω ότι έχω υποχρέωση να γνωρίζει ο κόσμος το πώς ζω, πού ζω και με ποιον ζω. Όλα στη διαφάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: