27.3.24

To 2019 αυτός που μιλούσε για αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος...

ήταν ο Αυγενάκης...

Τους έφταιγε το Ευρωκοινοβούλιο που αμφισβήτησε το Κράτος Δικαίου και ο ΣΥΡΙΖΑ που παρέσυρε 330 Ευρωβουλευτές.

Προσπάθησαν να υποτιμήσουν ότι η χώρα βρίσκεται στη θέση 107 στην παγκόσμια κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου και έριξαν την ευθύνη στις «κραυγές αγωνίας» του προοδευτικού Τύπου.

Τώρα στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος -μετά τα όσα έχουν συμβεί αλλά και τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων πολιτών από το υπουργείο Εσωτερικών και τη Νέα Δημοκρατία- έθεσε θέμα προσπάθειας αλλοίωσης της εκλογικής διαδικασίας και των αποτελεσμάτων.

Βέβαια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου έως τους υπουργούς και τους βουλευτές αλλά και τους «φιλικούς» δημοσιογράφους έχουν επιλεκτική μνήμη.

Τι έλεγε ο Λευτέρης Αυγενάκης το 2019

Ανατρέχουμε στις προηγούμενες εκλογές και εκεί όπως θα δείτε και στο επισυναπτόμενο video, ο τότε Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έβγαινε στον ΣΚΑΪ και λίγο πριν τις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 μιλούσε για φόβο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος από ορισμένους που κινούνται στο χώρο (ΣΥΡΙΖΑ).

Τότε μάλιστα δέχθηκε και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που του επισήμαναν πως η θέση του στη Νέα Δημοκρατία- έκανε την καταγγελία σοβαρή.

Αυτά ξέχασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όταν και σήμερα κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη «ότι γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος» και ότι «περνά σε άλλη πίστα και από την πολιτική γελοιοποίηση γίνεται υπονομευτής του πολιτεύματος», όταν εκφράζει τις σοβαρές του ανησυχίες για την πολιτική του Μεγάρου Μαξίμου ενόψει Ευρωεκλογών.

Αλήθεια, μετά τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και όσα έχουν συμβεί ως σήμερα με τις μονταζιέρες στα Τέμπη και την «επικοινωνιακή πολιτική» της κυβέρνησης με τους γκουρού και τις εταιρείες, είναι μάλλον θράσος να μιλάς για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου…

DOCUMENTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: