27.3.24

Euro 2024: Πικρός αποκλεισμός στα πέναλτι για την Ελλάδα...



Η Εθνική ομάδα, πάλεψε στην Τιφλίδα αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Γεωργία. Η Ελλάδα είχε δοκάρι στο 102′ με τον Μαυροπάνο και αρκετές ευκαιρίες στην παράταση, αλλά λύγισε στα πέναλντι με 4-2 και δεν θα βρεθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...


Υπήρχαν αρκετές μονομαχίες στο παιχνίδι με την Εθνική να ψάχνει τα «κενά» στην άμυνα της Γεωργίας για να επιτεθεί. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαρτσίνιακ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Γιώργο Τζαβέλα και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Γεωργίας, Γκιόργκι Λόρια.

 Η Ελλάδα είχε την κατοχή μπάλας (60%), είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κλασική ευκαιρία. Η πρώτη σχετικά καλή στιγμή στην επανάληψη, ήρθε στο 65ο λεπτό. Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Κωνσταντέλιας έβγαλε την μπάλα εκτός περιοχής προς τον Τσιμίκα, ο οποίος εκτέλεσε με τη μία, αλλά ήταν αρκετά άστοχος και δεν απείλησε τον Μαμαρντασβίλι.


Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μασούρας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου το θέαμα και αγνωνία κορυφώθηκαν. 


Η διαδικασία των πέναλτι

1-0 Κοτσορασβίλι
1-0 Απόκρουση Μαμαρντασβίλι (Μπακασέτας)
2-0 Καϊτασβίλι
2-1 Μασούρας
2-1 Άστοχο πέναλτι Μικαουτάτζε
2-2 Μπουχαλάκης
3-2 Ντβάλι
3-2 Άστοχο πέναλτι Γιακουμάκης
4-2 Κβερβεσκίλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: