7.3.24

Μετωπική Πολάκη-Πλεύρη εντός Βουλής...



«Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα» - «Σε άδειασε μέχρι και ο Τσίπρας» • Εκρηκτικοί διάλογοι ανάμεσα στους δύο βουλευτές...
Στο «κόκκινο» ανέβηκε το θερμόμετρο στο πλαίσιο συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας με τον Παύλο Πολάκη και τον Θάνο Πλεύρη να έχουν άγρια σύγκρουση με αφορμή αναφορές στο σκάνδαλο Novartis...


Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας λόγια του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Λοβέρδου, ξεκαθάρισε ότι το σκάνδαλο Novartis υπήρχε και έκανε αναφορά σε καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων περί χρηματισμού πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων. 

Τα λόγια του Παύλου Πολάκη δεν… άρεσαν στη «γαλάζια» πτέρυγα της επιτροπής με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει εκτός μικροφώνου «σε άδειασε μέχρι κι ο Τσίπρας» με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να… απασφαλίσει κατά του πρώην υπουργού υγείας και να τον αποκαλεί «βαρκάρη του Αχέροντα», υπενθυμίζοντας τις κυβερνητικές παλινωδίες την περίοδο της πανδημίας και τους χιλιάδες νεκρούς.

Ενδεικτικά ο διάλογος:

Πλεύρης: Για την δική σου θητεία στο Υγείας γιατί δεν μιλάς;
 
Πολάκης:  Σιωπή. Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα . Δεν θα πέφτει τίποτα κάτω. Δε θα κορδίζει ο Πλεύρης, ο οποίος επά ημερών του διαχειρίστηκε τεράστιο πακέτο χρημάτων και είχε τους περισσότερους νεκρούς»
 
Πλεύρης: εσύ έβγαινες ως αντιεμβολιαστής τότε
 
Πολάκης: μετριόμαστε εκ του αποτελέσματος. 13 χιλιάδες νεκρούς παρέλαβε 35 χιλ νεκρούς παρέδωσες
 
Πλεύρης: αν δεν είχαμε τα εμβόλια θα είχαμε 100 χιλιάδες νεκρούς
 
Πολάκης: Σιωπή
 
Πλεύρης: Σε άδειασε μέχρι και ο Τσίπρας
 
Πολάκης: Aυτά να τα πεις στον Τσίπρα όχι σε εμένα . Πλεύρη χαμηλά το κεφάλι.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που κορυφώθηκε η ένταση στη Βουλή ένας βουλευτής από την πλευρά της Ν.Δ. ακούστηκε να φωνάζει χυδαία στον Π. Πολάκη «ουστ αλήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: