8.3.24

«Δεν σας ενοχλεί η πραγματικότητα αλλά η αποκάλυψή της»...


Απάντηση στις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά τη δήλωσή του για τις φοιτήτριες και τους sugar daddies που θα χρειάζονται ώστε να μπορούν να πληρώσουν δίδακτρα, έδωσε σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Η χθεσινή του δήλωση χαρακτηρίστηκε από... μεγάλη μερίδα των πολιτικών του αντιπάλων (και όχι μόνο) ως άκρως σεξιστική κι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θέλησε σήμερα να επανατοποθετηθεί:

«Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια».

«Γιατί δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα και ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις σχολές τους στις χώρες τις αναπτυγμένες Ευρώπης;»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνέχισε λέγοντας: 

«Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι τις γυναίκες θύματα της εκμετάλλευσης. Αντί να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ. Εμείς μπορούμε να απευθυνόμαστε στις νέες κοπέλες, να τις κοιτάμε στα μάτια και να τις καλούμε στους αγώνες. Πάψτε να υπερασπίζεστε τη σαπίλα, τη διαφθορά, τον εκφυλισμό, την οικονομική εξάρτηση των γυναικών, την εκμετάλλευση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: