26.3.24

Οι… 300 του Κασσελάκη...

Περί τα 700 άτομα υπέβαλαν αίτημα να μπουν στις εσωκομματικές εκλογές...

Βέβαια ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την απόλυση την Παρασκευή, καλείται να εγκρίνει και το… ξεδιάλεγμα που έκαναν στην Κουμουνδούρου στο μακρύ κατάλογο με τα ονόματα όσων κατέθεσαν υποψηφιότητα για μία θέση στην ευρωλίστα.

Περί τα 700 άτομα υπέβαλαν αίτημα να μπουν στις εσωκομματικές εκλογές. Αλλά το κεντρικό επιτελείο εκτίμησε πως ο αριθμός πρέπει να περιοριστεί στους 300, για να μην προκληθεί, λέει, χάος.

Ο στόχος πάντως  για τη συμμετοχή στην εσωκομματική ψηφοφορία είναι οι 100 χιλιάδες.

Συγγραφέας ο Δουδωνής

Ο συνταγματολόγος Παναγιώτης Δουδωνής είναι ο άνθρωπος, που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος για τη διαμόρφωση του κειμένου της πρότασης δυσπιστίας, την οποία θα αποστείλει σήμερα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά το Κίνημα Αλλαγής.

Με τη διευκρίνιση φυσικά ότι είναι ανοιχτό σε προσθήκες ή μικρές διορθώσεις, καθώς θα φέρει τις υπογραφές και των 79 βουλευτών των τριών κομμάτων.

Ο νεαρός βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αν και δεν έμεινε Αθήνα το τριήμερο για να φτιάξει το κείμενο μαζί με άλλους νομικούς από τη Χαριλάου, είχε διαρκώς την εποπτεία, καθώς και οι διατυπώσεις θα έχουν τη σημασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: