1.3.24

«Θα ξεπεράσουμε το 17% στις ευρωεκλογές...


Ο Τσίπρας στενοχώρησε πολύ κόσμο»...

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα ποσοστά που θα κτυπήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε αρχικά ότι... δεν σκοπεύει να αλλάξει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στον προκάτοχό του, ανέφερε ότι «την περίμενα την παρέμβασή του και η στάση του δεν με ενόχλησε. Τον έχω δει αρκετές φορές, έχουμε μιλήσει πολλές φορές με πρωτοβουλία και των δύο και μου έχει πει πως όποτε θέλω μπορώ να τον καλώ και ότι εκείνος θα μου δίνει την δική του οπτική γωνία ξέροντας ότι λαμβάνω τις δικές μου αποφάσεις. 

Θεωρώ πάντως ότι έπρεπε να έρθει στο συνέδριο, πλήγωσε πολύ κόσμο η απουσία του».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα έχει πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις «και θα ξεπεράσει το 17%».

Όσο για τον ίδιο, είπε ότι είναι σκληρό... καρύδι «δεν είμαι συναισθηματικός, έχω σκοπώ να υπηρετήσω την κοινωνία. Μπορεί κάποιος να με μαχαιρώσει πισώπλατα, είμαι έτοιμος. Η εικόνα μου μπορεί να είναι πιο αστική αλλά η ψυχή μετράει». 

Για τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «όπου πάω στη χώρα τον εκθειάζουν, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Ακόμα και στις Σπέτσες οι γείτονές μου ζητούσαν τον Παύλο για συμβουλές. Έκανε λάθος που απείχε από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», τόνισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: