1.11.22

Πρόταση Ανδρουλάκη σε μεγάλο όνομα του μπάσκετ...


...για την Α' Πειραιά...

Την έκπληξη στην Α΄ Πειραιά ψάχνει να κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης με μία υποψηφιότητα που θα συζητηθεί. 

Ο λόγος για τον κορυφαίο πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος έχει δεχθεί επίσημα πρόταση από τον Νίκο Ανδρουλάκη για να δώσει τη μάχη του σταυρού... στην Α’ Πειραιά. 

Ο Παναγιώτης Φασούλας δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr δείχνει να το σκέφτεται. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει γραφτεί πως ο Παναγιώτης Φασούλας συζητούσε την κάθοδο του στην κεντρική πολιτική με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Όσον αφορά την Α’ Πειραιά στο ΠΑΣΟΚ, εντοπίζουν προβλήματα καθώς δεν έχουν προβεβλημένα στελέχη που μπορούν να δώσουν τη μάχη στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την επιστροφή του στη Βουλή είναι αυτό του Αντιδημάρχου Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος όμως διαμηνύει πως θέλει να συνεχίσει το έργο του στον Δήμο Πειραιά. 

Στον Πειραιά ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει να λύσει μία πολύ δύσκολη εξίσωση, καθώς σε καμία από τις δύο περιφέρειες δεν έχει «δυνατά» χαρτιά, χωρίς βέβαια όμως να αποκλείονται οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής... 

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: