24.11.22

Το απόλυτο φιάσκο...


Τέτοιο φιάσκο με λανσάρισμα καναλιού όπως αυτό με το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ δεν είχαμε ξαναδεί. Πρόκειται για το κανάλι εκείνο του ΑΝΤ1 που ήταν προγραμματισμένο για να δείχνει κάποιους αγώνες από το Μουντιάλ αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. 

Δύο αγώνες προσπάθησε να δείξει, έναν προχθές κι έναν χθες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Κάθισα να... δω την Αργεντινή και κάθε δύο λεπτά έπεφτε το σύστημα. Μετά από λίγο βαρέθηκα και το παράτησα, όπως θα το παράτησαν προφανώς και όλοι όσοι θα το πάλευαν.

Το ΑΝΤ1+ είναι αρκετούς μήνες on line, δεν είναι και τόσο καινούργιο. Δεν ξέρω πόσους συνδρομητές διαθέτει, αν κρίνω όμως από το «φτωχό» προς το παρόν περιεχόμενό του αυτοί δεν πρέπει να είναι και πολλοί. Τώρα με το Μουντιάλ θεώρησαν στον ΑΝΤ1 πως θα μπορούσαν να προωθήσουν την επένδυσή τους. Σωστά σκέφτηκαν. Ετσι πέρασαν ορισμένους αγώνες στην πλατφόρμα τους, πρόσφεραν και μια πιο φτηνή συνδρομή στον κόσμο περιμένοντας εγγραφές. Και ήρθαν τα τραγικά αποτελέσματα που σας λέω στην αρχή. Εχω την αίσθηση πως το προϊόν «ΑΝΤ1+» σαν να «κάηκε» πλέον. Θα δείξει.

Το ΑΝΤ1+ είναι ακόμα μία επί πληρωμή streaming πλατφόρμα. Υπάρχουν το Netflix, το Apple TV, οι Cosmote και Nova, το Vodafone TV, το ελληνικό Cinobo, το Disney και το Prime Video. 

Υπάρχει επίσης το δωρεάν ERTFLIX της ΕΡΤ. Πολλά, έτσι; Και δεν θα πω και για τα παράνομα downloads που κάνουν κάποιοι (ποιοι;). Σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν ήρθε να προστεθεί το ΑΝΤ1+. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: