1.11.22

Την Πέμπτη στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες η υπόθεση Πάτση...



Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για την υπόθεση του διαγραφέντος απ' τη Ν.Δ. βουλευτή Ανδρέα Πάτση.

O βουλευτής Γρεβενών έχει βρεθεί... στο επίκεντρο για διάφορες σκιώδεις μπίζνες, με κεντρική όμως την εξαγορά «κόκκινων» δανείων σε πολύ χαμηλή τιμή, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται και για άλλες οικονομικές υποχρεώσεις, καθώς φέρεται να έχει «φεσώσει» τον ΕΦΚΑ αλλά και το Γηροκομείο Αθηνών. Κεντρικό ερώτημα είναι το πώς αγόρασε «κόκκινα» δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ.


Όπως αποδεικνύεται, στο μέγαρο Μαξίμου όχι μόνο γνώριζαν τον βίο και την πολιτεία του Αν. Πάτση, αλλά επιχείρησαν και να συγκαλύψουν το σκάνδαλο και μόνο όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να κουκουλωθεί, προχώρησαν στη διαγραφή του.  Ολα αυτά επιβεβαιώνονται πρώτα απ’ όλα από τον ίδιο τον κ. Πάτση που «κάρφωσε» το Μαξίμου αφ’ ενός ότι γνώριζε (ήδη απ’ όταν ο κ. Μητσοτάκης τον τοποθετούσε στα ψηφοδέλτια του κόμματος) και αφ’ ετέρου ότι «καθ’ υπόδειξιν» του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος -διά του κυβερνητικού εκπροσώπου- διαμορφώθηκε η υπερασπιστική γραμμή Πάτση και επομένως οργανώθηκε η επιχείρηση συγκάλυψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: