29.6.22

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σχιστό...


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης (28/6) σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και πάνω από τα τελευταία κατοικημένα σπίτια στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Μάλιστα, έχει αποκατασταθεί και η... κυκλοφορία των οχημάτων καθώς προηγουμένως στους γύρω δρόμους απαγορευόταν η κυκλοφορία.

Το πύρινο μέτωπο μπορεί να βρισκόταν κοντά στον οικιστικό ιστό, όμως με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής δεν απείλησε κατοικίες.  
Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στο Σχιστό αρχικά συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο, ωστόσο στη συνέχεια οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και έφτασαν να  επιχειρούν 53 πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα. 

Λόγω της πυρκαγιάς η τροχαία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καροολή και Δημητρίου από τους ύψος της Ποτάμου, στην Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και στην οδό Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού.


Στο σημείο έπνεαν άνεμοι τέσσερα μποφόρ, ενώ ήταν χαρακτηριστικό ότι η φωτιά ήταν ορατή από διαφορετικά σημεία της Αθήνας...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: