5.4.18

Μάντεψε τι (δεν) θα δεις στην ΤV...


...αυτό το Πάσχα...
Η βραδιά της Ανάστασης πλησιάζει και αυτό σημαίνει δύο πράγματα για τους περισσότερους από εμάς: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πολύ...
φαγητό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, κάπου στο βάθος θα παίζει και μια τηλεόραση, στην οποία θα δώσετε πρώτη φορά σημασία γύρω στη μία και μισή, όταν θα υπάρξει αυτή η κλασική σιωπή του τύπου, «έχουμε όλοι ξεκινήσει να μετανιώνουμε τις επτά τελευταίες πιρουνιές και μόλις πήραμε χαμπάρι ότι τόση ώρα είναι ανοιχτή η τηλεόραση». Αυτή η σιωπή σπάει από το πρώτο σχόλιο, που συνήθως προέρχεται από κάποιον ξεχασμένο συγγενή που είτε θα απαιτήσει αλλαγή καναλιού, είτε θα σχολιάσει σεξιστικά αυτό που βλέπει. Όπως και να ’χει, κάποια στιγμή αυτό που παίζει στην οθόνη θα αποτελέσει θέμα συζήτησης. Ακόμη και μόνος/η στο σπίτι να είσαι, δεν μπορεί, θα την ανοίξεις έστω και για λίγο -αν έχεις φυσικά. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/ή για όλα, οπότε παρακάτω μπορείς να δεις τις εξαιρετικά αλλοπρόσαλλες επιλογές των προγραμμάτων που θα παίξουν στα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας ακριβώς μετά την Ανάσταση. Έτσι, για να μην σε πιάσουν αδιάβαστο/η.


Για μεγάλα γλέντια

Αν είσαι της πίστας και του ξεσηκώματος, τότε το Star Channel έχει αυτό που θες. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του καναλιού, λίγο μετά την Ανάσταση οι φίλοι του λαϊκού τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που έκαναν πέρσι στο Club 22 ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης. Ναι, θα είναι τα πιο λυπητερά 101 λεπτά της χρονιάς, αλλά αξίζουν τον κόπο. Σε περίπτωση που δεν σας ψήνουν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, υπάρχει και η πιο κυριλέ επιλογή του ΑΝΤ1, που έχει ανακοινώσει ότι θα μεταδώσει πρόγραμμα από το κέντρο διασκέδασης Ιερά Οδός, χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για το φετινό σχήμα που περιλαμβάνει Βασίλη Καρρά, Καίτη Γαρμπή και Χρήστο Μενιδιάτη.

Κλασικά Εικονογραφημένα

Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει δυναμικά και σ’ αυτήν την περίσταση με το Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά και τα κόκκινα -από το γλυκό μεθύσι της τηλεθέασης- μάτια του Σπύρου Παπαδόπουλου να λαμπυρίζουν για πάρτη μας. Πιστεύω σιγά-σιγά ότι θα είναι η μόνη εκπομπή που θα συνεχίσει να γυρίζεται και μετά το τέλος του κόσμου, αλλά θα έλεγα ψέματα, αν υποστήριζα ότι, παρότι έχει πολλά ηθικά θέματα, δεν ταιριάζει με το κλίμα της Ανάστασης.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Αντώνη Κωνσταντάρα, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: