29.4.18

«Η κυβέρνηση είναι αρραγής»...

 Αυτό τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, μιλώντας στο «Ακραίως», στον απόηχο του καυγά μεταξύ Δ. Καμμένου - Αυλωνίτου
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει σε...
ένα δημοκρατικό χώρο όπου «υπάρχουν απόψεις και προβληματισμοί. Είναι λογικό αφού είμαστε πολιτικά όντα", είπε με νόημα.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει. Ο συνδετικός κρίκος της κυβέρνησης είναι η επιθυμία να βγάλουμε χώρα από το μνημόνιο και να πατάξουμε διαφθορά και διαπλοκή. Περιμένουμε απαντήσεις για ΝΔ τις off shore. Ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει», πρόσθεσε... πετώντας το μπαλάκι στη ΝΔ.

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αμέσως έσπευσε να στηρίξει Κυριάκο-Μαρέβα: «Εσείς δεν θέλετε απαντήσεις θέλετε να εκτοξεύεται λάσπη». Και συμπλήρωσε, πως, τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και η σύζυγος του έχουν πάρει θέση για συγκεκριμένα δημοσιεύματα.



Τουρκικές προκλήσεις 

"Στα εθνικά θέματα η Νέα Δημοκρατία έχει πάντα υπερκομματική διάθεση", υποστήριξε η Ασημακοπούλου. Και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εικόνα σύγκρουσης και αλαλούμ», τονίζοντας, πως, «σε όλα τα επίπεδα υπάρχει διγλωσσία και η Τουρκία το βλέπει».

«Μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, η τουρκική προκλητικότητα οξύνθηκε» τόνισε η κ. Ασημακοπούλου σημειώνοντας πως υπάρχει «διχογνωμία στην κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτική», είπε.

«Τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορούν ούτε μεταξύ τους να έχουν κοινό μέτωπο», ανεφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά της, η κυρία Καφαντάρη, έκανε την εκτίμηση ότι το επόμενο διάστημα «θα δούμε ακόμα πιο πολλές προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας».

«Η εξωτερική μας πολιτική χαρακτηρίζεται από χαμηλούς τόνους, σωφροσύνη και αποφασιστικότητα», είπε. Και πρόσθεσε: «φάνηκε με τον εμβολισμό που έγινε πριν από ένα μήνα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ξέρουν να απαντούν αποφασιστικά».

«Η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση», εκτίμησε, αλλά, διευκρίνισε οτι «η Ελλάδα δεν είναι παράγοντας που θα οξύνει την ένταση».
«Γκρίζες ζώνες δεν υπάρχουν, υπάρχει το διεθνές δίκαιο», τόνισε...


Δεν υπάρχουν σχόλια: