29.4.18

Επιστροφή στη σκηνή του εγκλήματος...

με τον τέταρτο ύποπτο του διπλού φονικού στην Κύπρο...

Στο σπίτι του διπλού φονικού που συγκλόνισε την Κύπρο βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ανακριτική ομάδα μαζί τον 22χρονο ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, για υποδείξεις σκηνών.

Εκεί...
παρέμειναν για περισσότερο από μια ώρα με τον 22χρονο φερόμενο ως συνεργό να υποδεικνύει στους ανακριτές τα σημεία από τα οποία εισήλθαν στην οικία, ότι ο ίδιος μπήκε από την πόρτα της κουζίνας και ότι ανέβηκε στον επάνω όροφο μαζί με τον 33χρονο φερόμενο ως δράστη, όπου διαπίστωσε ότι οι ένοικοι της οικίας ήταν νεκροί, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του.

Έπειτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωποκράτησης του 4ου στη σειρά υπόπτου για την υπόθεση, ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση του για 8 ημέρες, του λήφθηκε πολύωρη ανακριτική κατάθεση για όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 18ης Απριλίου.

Αύριο αναμένεται ότι θα γίνει και η αναγνωριστική παράταξη την οποία θα κληθεί να επιθεωρήσει ο 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε διάφορα τεκμήρια, μεταξύ αυτών του φονικού όπλου και των ενδυμάτων που έφερε ο δράστης κατά τον ουσιώδη χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: