28.4.18

«Οι δικτατορίες δεν ταιριάζουν στους Παναθηναϊκούς»...

Γιαννακόπουλος: «Οι δικτατορίες στους Παναθηναϊκούς δεν Ï„Î±Î¹ÏÎ¹Î¬Î¶Î¿Ï…Î½Â»Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις συνθήκες που επικρατούν στην Euroleague μετά τον αποκλεισμό του...
Παναθηναϊκού και υπογράμμισε: «Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν».

Λίγο μετά τον αποκλεισμό του «τριφυλλιού» από την Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Euroleague, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στο ρόστερ και το σταφ των πρωταθλητών Ελλάδας και ανέφερε με νόημα: «Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια».

Επιπλέον, στάθηκε στις συνεχείς προκλήσεις, τις ανομίες και την έλλειψη σεβασμού από τη διοργανώτρια αρχή προς το «τριφύλλι» και τον ίδιο προσωπικά και υπογράμμισε: «Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια... Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή.

Είναι κρίμα να προσπαθείς σε μια διοργάνωση που εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν σε αφήνουν να κερδίσεις διακρίσεις και τρόπαια.

Υπόσχομαι οτι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Οι συνεχείς προκλήσεις, ανομίες και η έλλειψη σεβασμού είτε προς τον Σύλλογο είτε προς εμένα προσωπικά των τωρινών διαχειριστών της Ευρωλίγκας δεν το καθιστά ως ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Οι δικτατορίες σε εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ταιριάζουν.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας...»

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: