4.4.18

Κατηγορούν τον Μαραντζίδη του ΠΑΜΑΚ ότι έγινε ΣΥΡΙΖΑ...

Νίκος ΜαραντζίδηςΤι ήθελε να γράψει ο αναπληρωτής καθηγητής του ΠΑΜΑΚ Νίκος Μαραντζίδης ότι «Για κάποιους το μείζον δεν είναι οι πολιτικές θέσεις, αλλά ποιος θα κάθεται στην...
καρέκλα της εξουσίας: οι «δικοί μας» ή «οι άλλοι»; «εμείς ή αυτοί»; 

Πρόκειται για την αποθέωση της αντίληψης της πολιτικής ως κυνικού αγώνα για την εξουσία και για την απαξίωση της αντίληψης της πολιτικής ως δράσης για την επίλυση προβλημάτων για το κοινό καλό»… Μετά από αυτό, αλλά και κάτι άλλα προηγούμενα (βλ. Οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διολισθαίνει όλο και περισσότερο στις ακραίες απόψεις του κόμματος του) ο Μαραντζίδης ξαφνικα αποτέλεσε ξένο σώμα για τον ΣΚΑΙ, αλλά και μαύρο πρόβατο για το φιλελεύθερο και ανοιχτόμυαλο liberal.gr! Ο καθηγητής του ΠΑΜΑΚ εκτοπίστηκε, απομονώθηκε και αντιμετωπίζεται πλέον ως φίλο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κάτι σαν προδότης!

Και όλα αυτά γιατί τόλμησε να διαπιστώσει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν συναινεί σε τίποτα «Ακόμη και για θέματα που η ίδια είχε διατυπώσει ταυτόσημες ή παρεμφερείς θέσεις (Μακεδονικό, Συνταγματική Αναθεώρηση)»!

Και με τα δικά του λόγια: «Η απάντηση που παίρνω από αρκετούς που ευθυγραμμίζονται με κάθε απόφαση της ΝΔ λέει (εκτός του ότι είμαι φιλο-ΣΥΡΙΖΑ) πως αυτό δεν είναι το μείζον ζήτημα –το ζήτημα είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Και κάπως έτσι ο Μαραντζιδης βαδίζει στον πολιτικό καιάδα εκεί δηλαδη που η φιλελεύθερη (;) ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πετάει τα «ανάπηρα» παιδιά της!

Με άλλα λόγια; Καμια ανεκτικότητα στη διαφορετική άποψη!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: