27.4.18

«Μεγάλη Εβδομάδα» για τα κανάλια...

steΑλυσιδωτές εξελίξεις έρχονται στον χώρο των ΜΜΕ, καθώς η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι η... «Μεγάλη Εβδομάδα» για τους τηλεοπτικούς σταθμούς: συγκεκριμένα, στις...
4 Μαΐου συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να κρίνει τη διαγωνιστική διαδικασία που έφερε σε πέρας το ΕΣΡ. 

Σημειωτέον ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός, με βάση τον περίφημο «νόμο Παππά», είχε απορριφθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο ακριβώς επειδή δεν είχε συσταθεί το ΕΣΡ. 

Τώρα, όμως, οι Σύμβουλοι Επικρατείας έχουν στα χέρια τους, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Neo, την απόφαση του ΕΣΡ και όλα δείχνουν πως... αν οι δικαστές δεν επιφυλάξουν νέες εκπλήξεις στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά μάλλον δε θα έχουν καμία δικαιολογία (ή πρόσχημα, όπως το δει κανείς...) για να κρίνουν αντισυνταγματική και αυτή τη διαδικασία. 

Κατά συνέπεια, την ερχόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε κατά πόσον η αδειοδοτική διαδικασία μέσω του ΕΣΡ θα εγκριθεί από το ΣτΕ και, αν η απάντηση των δικαστών είναι θετική, τότε θα γνωρίζουμε το τηλεοπτικό τοπίο που θα διαμορφωθεί για μία τουλάχιστον 10ετία. Με ό,τι σημαίνει αυτό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: