2.7.16

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση του μέντιουμ των επωνύμων...

Μόνο στο Newpost: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση του μέντιουμ των επωνύμων
Μαντζούνια, μαγικά λαδάκια, ειδικά μελάνια του έρωτα και ταρίφες χιλιάδων ευρώ περιελάμβανε ο...
τιμοκατάλογος της χειρομάντισας των επωνύμων που συνελήφθη απο την ασφάλεια μετά απο καταγγελία γυναίκας ότι της είχε «αρμέξει» 52.500 ευρώ για να δώσει «λύσεις» σε όλα τις τα προβλήματα. Το NewPost παρουσιάζει αποκλειστικα΄τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου της 44χρονης και αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. 

Σύμφωνα με μαρτυρία θύματος το γραφείο αναλάμβανε «εργασίες» κάθε είδους, λαμβάνοντας τα μισά χρήματα προκαταβολικά και τα υπόλοιπα μετά το πέρας αυτής. Συγκεκριμένα το θύμα έφτασε στο γραφειο του μέντιουμ προκειμένου να ζητήσει την σύνδρομη του μέντιουμ για να επιστρέψει σε αυτή ο πρώην σύντροφός της. Το μέντιουμ της ζήτησε προκαταβολή το ποσό των 4.500 ευρώ για την «εργασία» μάλιστα «το ποσό το έγραφαν σε χαρτί και το έδειχναν στον πελάτη, ποτέ δεν το ανέφεραν προφορικά γιατί όπως έλεγαν «αν θες η εργασία να πετύχει δεν το λες πουθενα γιατι ετσι κουρέλιαζεις το ξόρκι και δεν πιάνει»!

Η ιστορία γίνεται πιο ανατριχιαστική λόγω των μεθόδων που υποστήριζαν πως χρησιμοποιούν. Χαρακτηριστικά ανέφεραν στην κοπέλα πως  «Αν καποια εχει θεμα με άπιστο γκόμενο, της κανουν ερωτικο δέσιμο κκαι αυτος θελει μονο εκεινη ή  του «δένουν» το όργανο του με 7 σιχασιές και δεν θέλει να πάει με καμιά άλλη πέρα απο αυτή. Αν έχει άλλη σχέση σου τον χωριζουν και τον εχεις εσυ μετα! Πάνε και του πετάνε  στην πορτα του νεκρόχωμα και λάδι απο μαντίλι νεκρού και λένε κατι λογια του τύπου οπως παγώνει και σαπίζει ο νεκρός ετσι να παγώσει να πεθάνει και να σαπίσει ο έρωτας του   για την άλλη».

Όσο και αν μοιάζουν απίστευτα τα λεγόμενα του θύματος με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να παραπλανούν τις πελάτισσές τους και να τους «αρμέγουν»χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρει το θύμα, το κόστος για τα ειδικά μελάνια  με τα οποία θα έγραφαν  πισω απο τη φωτογραφία του πρώην συντρόφου της μια ειδική ευχή να γυρισει σε αυτήν,  κόστισε 75 ευρώ, ενώ τα λιβάνια που έδιναν κόστιζαν 35 ευρώ. Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ποτέ δεν έδιναν αποδείξεις»...

Μιχάλης Τεζάρης

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: