29.7.16

Τι τρέχει με το πτυχίο της κυρίας Τραμπ;...

Μελάνια Τραμπ

Η σύζυγος του προκλητικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την ομιλία της, που ήταν αντίγραφο ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα, ήρθε ξανά στο προσκήνιο για μια... παρατυπία.

Η Μελάνια Τραμπ διατηρούσε... έως πολύ πρόσφατα μια προσωπική ιστοσελίδα, στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν στο βιογραφικό της ότι είναι επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών, ότι έχει πτυχίο αρχιτεκτονικής και ότι δραστηριοποιείται στη φιλανθρωπία.

Το τέλειο προφίλ για μια σύζυγο υποψηφίου προέδρου: νέα, όμορφη, οικονομικά δραστήρια και καλλιεργημένη. 

Ή μήπως όχι;

Τους τελευταίους μήνες, οι δημοσιογράφοι διατείνονταν ότι η Μελάνια Τραμπ, που έχει μεγαλώσει σε μια μικρή σλοβενική πόλη, ποτέ δεν πήρε το πτυχίο της αρχιτεκτονικής και ότι εγκατέλειψε τις σπουδές της για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου στο Μιλάνο.

Και, ω, του θαύματος, μέσα σε μια νύχτα η ιστοσελίδα της Μελάνια Τραμπ εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο.

Όποιος προσπαθήσει να κάνει κλικ πάνω στον σύνδεσμο www.melaniatrump.com , αντί να βρεθεί στην ιστοσελίδα της, οδηγείται κατευθείαν στην κεντρική ιστοσελίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Τραμπ (trump.com).

Το γεγονός προκάλεσε δεκάδες σχόλια, τόσο δημοσιογραφικά, ακόμη και από τις πιο σοβαρές αμερικανικές εφημερίδες, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η κυρία Τραμπ να αναγκαστεί να εξηγήσει τι συνέβη.

Με ανάρτησή της στο Twitter υποστήριξε ότι η ιστοσελίδες κατέβηκε από το διαδίκτυο «διότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα πρόσφατα επιχειρηματικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντα».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: