1.7.16

Η Δούρου, η Αττική και το Πεκίνο...

dourouΜε πολλά σχέδια μπαίνει στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος η Ρένα Δούρου. Η περιφερειάρχης Αττικής θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κίνα με στόχο...
όπως επισήμανε χθες και η ίδια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να καταστεί η Αττική «γέφυρα» μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας.
dourou
Ο Neo πληροφορείται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, η Ρένα Δούρου προετοίμαζε διεξοδικά την επίσκεψή της στο Πεκίνο και την Σανγκάη, προκειμένου να αποχωρήσει έχοντας στις αποσκευές της αρκετές υπογραφές συμφωνιών με Κινέζους αξιωματούχους και εταιρείες. Εξάλλου, όπως τόνισε και η ίδια στο Πρακτορείο, επιδιώκει να καταστεί η Αττική «πολυσήματος κόμβος μεταξύ Κίνας και Ευρωπαϊκής Ένωσης», καθώς, όπως είπε, «η Αττική διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει έναν αξιόπιστο εταίρο σε όλα τα επίπεδα». Μεταξύ άλλων, αναμένεται η διεύρυνση της συνεργασίας που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι για τον «Δρόμο του Μεταξιού» με την κινεζική κυβέρνηση αλλά και με μεγάλα τουριστικά περιοδικά της χώρας, αλλά και το άνοιγμα της Αττικής στην νέα μεγάλη αγορά της Κίνας.

 matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: