1.7.16

Πολάκης προς Βρούτση: Έφυγε σαν τη νυφίτσα που κλέβει το αυγό...

Πολάκης προς Βρούτση: Έφυγε σαν τη νυφίτσα που κλέβει το αυγό (Video) - Media
Βίντεο...

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από το χώρο της υγείας γιατί ουσιαστικά κατέρρευσε η δημόσια υγεία στα χέρια σας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βρούτσης, απευθυνόμενος στον...
αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Άμεση ήταν η απάντηση του αναπλ. υπουργού Υγείας, ο οποίος από το βήμα της Βουλής ανέφερε: «Mε τις ψευτιές που είπε ο κ. Βρούτσης υπερέβη τα εσκαμμένα».

«Ο κ. Βρούτσης έφυγε, σαν τη νυφίτσα που έρχεται κλέβει το αυγό και στη συνέχεια φεύγει», σημείωσε ο κ. Πολάκης, κατηγορώντας παράλληλα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ότι «έβαλε κάποιους ντόπιους να δημιουργήσουν φασαρία» σχετικά με την διακομιδή του ασθενοφόρου από την Πάρο στη Μυτιλήνη.

 «Όσο σκάβεις βρίσκεις φίδια, όχεντρες και σκορπιούς»

Ο Παύλος Πολάκης, ωστόσο, δεν περιορίστηκε να απαντήσει μόνο στον «γαλάζιο» Γιάννη Βρούτση, αλλά έβαλε στο στόχαστρο και τον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, αναφερόμενος σε υπόθεση που αφορά τη χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ με 10 εκατ. ευρώ για πρόσληψη προσωπικού που υπογράφει το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Υπάρχει εκεί ένα ανοικτό ζήτημα που έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση με 10 εκατομμύρια ευρώ του ΟΚΑΝΑ, με μια απόφαση του κ. Λοβέρδου που ποτέ δεν μετατράπηκε σε πράξη υπουργικού συμβουλίου για πρόσληψη προσωπικού, που υπογράφει το ΚΕΕΛΠΝΟ, το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που όσο το σκάβεις βρίσκεις φίδια, όχεντρες και σκορπιούς!», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης. Συμπλήρωσε μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πως η συγκεκριμένη υπόθεση ελέγχεται από τον εισαγγελέα λέγοντας πως “ήταν μια από τις είκοσι τέσσερις υποθέσεις που παρέδωσα στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά τις δηλώσεις που έκανα περί των παραδικαστικών κυκλωμάτων, το οποίο δεν ήξερε κανείς σε αυτή τη χώρα και έπεσαν όλοι από τα σύννεφα».  


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: