12.7.16

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου…

Η ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την δίκη της Siemens…

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την κυβερνητική διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της Siemens.

Όπως...
τόνιζαν από τη Νέα Δημοκρατία, «εάν στο Μαξίμου θέλουν πραγματικά να μάθουν ποιος ευθύνεται για το σημερινό φιάσκο της μη περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης αυτής, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τον καθρέφτη» και πρόσθεταν:

Είναι οι ίδιοι που επί 18 ολόκληρους μήνες, δεν προσέφεραν την παραμικρή διοικητική στήριξη στις δικαστικές αρχές για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

«Η ΝΔ επιμένει στην ανάγκη για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης αυτής που δηλητηριάζει, χρόνια τώρα, την πολιτική ζωή της χώρας» κατέληξαν οι ίδιες πηγές.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επί της ουσίας απαντά στην πρωινή διαρροή της κυβέρνησης η οποία μέσω διαρροής ανέφερε πως πρόκειται για «ενέργειες που προσβάλλουν βάναυσα το κοινό αίσθημα, αφού η υπόθεση αυτή επέφερε τεράστια ζημιά στο ελληνικό δημόσιο και γέμισε με χρήματα τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και με «δώρα» προβεβλημένα ηγετικά τους στελέχη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: