1.7.16

Η «σατανική» δημοσιογράφος που έδιωξε τον Μπόρις Τζόνσον...

i-sataniki-dimosiografos-pou-ediwkse-ton-mporis-tzonson
Mια δημοσιογράφος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ότι ο συντηρητικός πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον δεν έθεσε τελικά υποψηφιότητα για την ηγεσία των βρετανών Συντηρητικών και την...
πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόκειται για την αρθρογράφο της Daily Mail Σάρα Βάιν, η οποία είναι σύζυγος του σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης και διεκδικητή της αρχηγίας, Μάικλ Γκόουβ.

Προ ημερών προκλήθηκε σάλος από ένα μέιλ που έστειλε στον σύζυγό της. 

Σε αυτό το μήνυμα, το οποίο εστάλη σε κάποιον τρίτο κατά λάθος, η Σάρα Βάιν ανησυχούσε για τη δημοτικότητα του Τζόνσον στο εσωτερικό του Συντηρητικού Κόμματος και συμβούλευε τον σύζυγό της να απαιτήσει εγγυήσεις από τον Μπόρις Τζόνσον ως αντάλλαγμα της στήριξής του.

«Το μήνυμά μου είναι απλό: ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσεις ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ από τον Μπόρις, ΑΛΛΙΩΣ να μην τον στηρίξεις. Μετά θα μπούμε στις λεπτομέρειες, αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα έχει το πλεονέκτημα των κινήσεων. Μην τον αφήσεις ήσυχο».

Το πρόβλημα με το βάρος και η συνωμοσία του ...αρνιού

Η Σάρα Βάιν που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το βάρος της, ανακάλυψε πρόσφατα την ομορφιά της υγιεινής διατροφής και βγήκε στη βρετανική τηλεόραση. 

Πάντως ,η συνωμοσία εναντίον του Κάμερον πλέχτηκε τον περασμένο Μάρτιο, γύρω από ένα ψητό μπούτι αρνί.

Δύο κορυφαία στελέχη, ευρωσκεπτικιστές του Συντηρητικού Κόμματος, αποφασίζουν να συμμαχήσουν και να στείλουν τον Κάμερον στα «θυμαράκια». Η σκηνή διαδραματίστηκε στο βόρειο Λονδίνο, στο διαμέρισμα του Μπόρις Τζόνσον. Εκείνο το βράδυ, και ενώ ο Τζόνσον είναι ακόμη δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας, καλεσμένος ήταν ο πολύ σημαντικός υπουργός Δικαιοσύνης της Αγγλίας Μάικλ Γκόουβ, προσωπικός φίλος του Κάμερον...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: