1.11.15

Δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα...

...λέει ο Κυριάκος...
Τη φιλοδοξία του να δημιουργήσει μία ΝΔ «που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες», εξέφρασε ο Κυριάκος.
«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον...
μετριοπαθή Κεντρώο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου.

«Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα», προσέθεσε ο  Μητσοτάκης.

Επίσης, υπογράμμισε πως η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει με διάσπαση από τη διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, και επανέλαβε ότι ο ίδιος θα παραμείνει «στρατιώτης του κόμματος», ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ακολουθώντας την προεκλογική τακτική που ακολουθούν και οι ανθυποψήφιοι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγονατς πως «δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα» και ταυτόχρονα άσκησε κριτική στην πολιτική τής κυβέρνησης, μιλώντας για «καταστροφική διακυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: