2.11.15

«Δημοσκοπικός» αέρας, για τον "Τζίτζι"...


Ισχυρό προβάδισμα, σε σειρά ποιοτικών στοιχείων που κρίνουν την επιλογή του επόμενου προέδρου της Ν.Δ., μοιάζει να έχει ο 37χρονος Απόστολος Τζιτζικώστας, λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση.
 Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της...
εταιρείας e-voice, σε δείγμα 1.544 ατόμων, για τη «Δημοκρατία», ο κ. Τζιτζικώστας προηγείται σε σειρά ερωτημάτων:

-«Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να νικήσει τον Τσίπρα»;, συγκεντρώνει 27,4% έναντι 18,3% του κ. Μεϊμαράκη, ενώ ακολουθούν ο Κυρ. Μητσοτάκης με 12,6% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 7,0%.

-«Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα;», ο κ. Τζιτζικώστας προηγείται με 25,5% και ακολουθούν οι Κυριάκος Μητσοτάκης με 14,2% , ο Ευ. Μεϊμαράκης με 12,7% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 6,3%

-«Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να πατάξει τη διαφθορά;», ο Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας συγκεντρώνει το 22,3% των απαντήσεων και ακολουθούν οι Μεϊμαράκης (19%), Μητσοτάκης (13,9%) και Γεωργιάδης

-«Ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους μπορεί να ανανεώσει το κόμμα;», ο Απ. Τζιτζικώστας επιλέγεται από το 24,1% έναντι του 18,2% που επιλέγει Μεϊμαράκη, 17,6% για τον Κυρ. Μητσοτάκη και 11,1% για τον Αδ. Γεωργιάδη.

Τώρα, εις ότι αφορά το κεντρικό επιχείρημα των συνυποψηφίων του για το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής, στην ίδια δημοσκόπηση ο κ. Τζιτζικώστας βρίσκει ένα ισχυρό επιχείρημα καθώς το 34,8% των απαντήσεων των πολιτών απαντά ότι η Ν.Δ. έχασε τις εκλογές γιατί δεν έπεισε την κοινωνία.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: