17.11.15

Τζιτζικώστας κατά κυβέρνησης...

Καταστρέφουν οικογένειες, οδηγούν ανθρώπους στο δρόμο...

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την ομιλία του στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη...
συμφωνία για τους πλειστηριασμούς, ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει την οικονομία και συνθλίβει τους πολίτες» και συνέχισε:

Σήμερα, ενεργοποίησαν μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας και της κοινωνίας. Δεν κατάφεραν ούτε το αυτονόητο, να προστατέψουν όλους εκείνους που με τους κόπους μιας ζωής και με ένα δάνειο, αγόρασαν ένα σπίτι, την πρώτη τους κατοικία, για να στεγάσουν την οικογένειά τους, τα παιδιά τους. Και τώρα αδυνατούν να πληρώσουν. Όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν. Γιατί έμειναν άνεργοι, γιατί τα σκληρά μέτρα, έριξαν έξω τον προγραμματισμό τους.

«Αυτούς, που τους προστάτεψαν όλες οι κυβερνήσεις, μέσα στην κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν τους προστάτεψε, αλλά τους εγκατέλειψε στη μοίρα τους» συνέχισε ο κ. Τζιτζικώστας και κλιμάκωσε την επίθεση κατά της κυβέρνησης:

Με τα εγκλήματα του πρώτου επταμήνου, και τη σημερινή υποχώρηση στα όρια προστασίας της πρώτης κατοικίας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διαλύει τη μεσαία τάξη, καταστρέφει οικογένειες, οδηγεί ανθρώπους στο δρόμο. Δεν σέβονται ούτε το μόχθο της μέσης ελληνικής οικογένειας, δεν τους νοιάζει καμία θυσία, δεν τους ενδιαφέρει ότι ο κόσμος θα αρχίσει να χάνει τα σπίτια του. Το φιάσκο έγινε συνώνυμο της πολιτικής τους. Πρέπει να φύγουν γιατί στο τέλος δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Μόνο εμείς μπορούμε να τους νικήσουμε και σας το λέω από εδώ, από τον Πειραιά, ότι πολύ σύντομα θα τους νικήσουμε. Θα βάλουμε τέλος σε αυτή την κατηφόρα, δίνοντας προοπτική και διέξοδο στη χώρα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος ζήτησε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου. «Μόνο με ένα τρόπο θα αλλάξουν τα πράγματα, με τη συμμετοχή. Ακόμα πιο πλατιά, ακόμα πιο μεγάλη συμμετοχή. Ένα βροντερό όχι στη σιωπή και την απομόνωση που θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο αυτής της παράταξης» είπε και πρόσθεσε:

Η εκλογή της 22ας Νοεμβρίου δεν είναι υπόθεση ενός προσώπου. Δεν είναι υπόθεση των λίγων, όπως θέλουν και προσπαθούν να την κάνουν οι βολεμένοι. Η εκλογή της 22ας Νοεμβρίου είναι υπόθεση όλων μας. Και ως την Κυριακή, πρέπει όλοι να μιλήσουμε με τους φίλους μας, τους γνωστούς μας, που πιστεύουν στην ιδεολογία αυτής της παράταξης. Και να τους περάσουμε το μήνυμα ότι μόνο μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, αλλαγμένη, ελκυστική, μπορεί να δώσει τις μεγάλες μάχες για τη χώρα, μπορεί να δώσει ξανά προοπτική στους πολίτες. Μόνο με ένα τρόπο θα αλλάξουν τα πράγματα, με τη συμμετοχή. Ακόμα πιο πλατιά, ακόμα πιο μεγάλη συμμετοχή. Ένα βροντερό όχι στη σιωπή και την απομόνωση που θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο αυτής της παράταξης. Αρνηθείτε εκείνους που σας αρνούνται. Αγνοήστε εκείνους που σας αγνοούν. Γυρίστε την πλάτη σε όσους δεν θέλουν μεγάλη και ισχυρή τη Νέα Δημοκρατία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: