1.11.15

Ο 84χρονος Rupert Murdoch είναι ζευγάρι με την πρώην γυναίκα του Mick Jagger...

Ο 84χρονος Rupert Murdoch είναι ζευγάρι με την πρώην γυναίκα του Mick Jagger
ΦΩΤΟ...
Η 59χρονη Jerry Hall, είναι η νέα αγαπημένη του 84χρονου μεγιστάνα των Media, Rupert Murdoch, με τον φωτογραφικό φακό να τους συλλαμβάνει μαζί στον...
τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι, μεταξύ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.hill_4.JPG
hill_3.JPG
Ντυμένη απλά, η Hall γελά, ενώ ο Murdoch της ψιθυρίζει και την φιλά στο μάγουλο, την ώρα που είναι εμφανές που εκτός του ότι διασκεδάζουν των αγώνα είναι και ιδιαίτερα αγαπημένοι.
hill_2.JPG
Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί, μετά την αποκάλυψη της σχέσης από την αδελφή και την ανιψιά του Murdoch.

Ο Murdoch χώρισε την 46χρονη Κινέζα συζυγό του Wendi Deng, η οποία φημολογείται ότι είχε σχέση με τον πρώην Άγγλο πρωθυπουργό, Tony Blair.

Η 59χρονη, πρώην μοντέλο από το Τέξας, είχε προηγουμένως σχέση με τον Bryan Ferry, τον οποίο παράτησε για τον Mick Jagger με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1990 έως το 1999.
hill_6.JPG
 hill_9.JPGhill_10.JPG
Η Hall έχει κοσμήσει και το εξώφυλλο του Playboy, ενώ για τον χωρισμό της με τον Mick Jagger, τον οποίο γνώριζε από το 1977, έχει δηλώσει ότι τον είχε συγχωρήσει τόσες φορές για την απιστίες του που τελικά αυτή της η στάση είχε καταντήσει.. αρρωστημένη.
hill_13.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: