29.8.14

Ο Φώτης, δεν ξέρει τίποτα...

 
Δεν βολιδοσκοπήθηκα για την Προεδρία...
Ότι δεν βολιδοσκοπήθηκε για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ούτε δέχθηκε κάποια πρόταση, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης για πρώτη φορά μετά τα ρεπορτάζ του Κυριακάτικου Τύπου που ενέπλεξαν την ΔΗΜΑΡ σε ένα κύκλο προεδρολογίας. «Το θέμα θα κριθεί στο...
χρόνο του, σε συνάρτηση με το πολιτικό κλίμα εκείνης της εποχής και τις ασκούμενες πολιτικές», συμπλήρωσε κατά την εισήγησή του στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ και Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.
Από τη σημερινή συνεδρίαση απουσιάζουν ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης για προσωπικούς λόγους, η Νίκη Φούντα, η οποία βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό και ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να δώσει το «παρών» κανονικά στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Σημειώνεται ότι μιλώντας στο Tvxs ο Γ. Πανούσης χαρακτήρισε ως «γελοιογραφία» την υποψηφιότητα Κουβέλη για ΠτΔ. Παράλληλα λέγοντας ότι δεν βλέπει πολιτικό μέλλον στην ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική.
Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος συνεδριάζει, πάντως αύριο στον απόηχο της προεδρολογίας προκειμένου να εξετάσει τι θα συμβεί με το συνέδριο του κόμματος που είναι προγραμματισμένο για τις 12 Σεπτεμβρίου αλλά φαίνεται ότι θα μεταφερθεί για λίγο αργότερα. Η Μεταρρυθμιστική Τάση υπό τον Σπύρο Λυκούδη έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχει στο συνέδριο και ζητά την αναβολή του μέχρι να έχει ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο και το ζήτημα της προεδρικής εκλογής.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: