31.8.14

Πεταλωτής: Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου, ως υπουργό του Σαμαρά...

Γιώργος Πεταλωτής: Η προοδευτική παράταξη σε αντιδιαστολή με τη Δεξιά



Αιχμές και κατά Βενιζέλου...
"Θα είμαι αύριο στο Ζάππειο, στην έκθεση που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου", είπε στα "Παραπολιτικά 90,1" ο Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος εμφανίστηκε λάβρος αναφερόμενος στην τωρινή εικόνα του ΠΑΣΟΚ.
Ο...
πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου είπε ότι δεν μπορεί να είναι το ζητούμενο για ένα προοδευτικό κόμμα να είναι στην εξουσία για να μπορεί να επιβιώσει.
"Αυτό δεν αφορά την επιβίωση ενός κόμματος αλλά κάποιων στελεχών" τόνισε αφήνοντας αιχμές για την τωρινή ηγεσία του κινήματος.
Στο μεταξύ, δήλωσε ότι δε θα αποδεχόταν πρόταση να μετάσχει στην σημερινή κυβέρνηση βάλλοντας εναντίον του Αντώνη Σαμαρά όπου του καταλογίζει πολιτικά παιχνίδια την στιγμή που η χώρα ήταν σε κίνδυνο:. "Δε θα αισθανόμουν άνετα να σκεφτώ τον εαυτό μου ως υπουργό του κ. Σαμαρά, ο οποίος ξέρω πόσο υπεύθυνος είναι για το εδώ που φτάσαμε. Όταν το 2010 χρειαζόταν να βάλουμε όλοι πλάτη για να σωθεί η χώρα, ο κ. Σαμαράς πήγαινε στα Ζάππεια".
"Είναι τελείως διαφορετικό να στηρίζεις μια κυβέρνησης εθνικής ανάγκης από το να ταυτίζεσαι και να ξεχνάς την ιστορία του κόμματός σου" υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: