31.8.14

Καταιγίδα και χαλάζι χτυπούν τα Γιάννενα ...



Σύμφωνα με στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Ανατολή Ιωαννίνων, έχουν καταγραφεί 20,2 χιλιοστά βροχής ανά ώρα, ενώ είναι απότομη η ...
πτώση της θερμοκρασίας την τελευταία ώρα κατά 14,7 βαθμούς Κελσίου.



Κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, και κεραυνούς, έπληξε χθες, τα Ιωάννινα. Στην περιφέρεια της πόλης, έχει στρώσει το χαλάζι, ενώ οι δρόμοι σε πολλά σημεία έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής δέχεται ασταμάτητα κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια καταστημάτων και κατοικιών.

Στην είσοδο της πόλης, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αθηνών, γίνεται με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων, καθώς ο δρόμος έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Στον κεντρικό δρόμο που ενώνει τα προάστια, Νεοχωρόπουλο και Σεισμόπληκτα, με την πόλη των Ιωαννίνων, διεκόπη η κυκλοφορία, λόγω υψηλής στάθμης του νερού.

Στο δίκτυο ηλεκτροδότησης παρατηρούνται μικροδιακοπές, το ίδιο και στο σήμα το τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η θεομηνία.

Σύμφωνα με στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Ανατολή Ιωαννίνων, έχουν καταγραφεί 20,2 χιλιοστά βροχής ανά ώρα, ενώ είναι απότομη η πτώση της θερμοκρασίας την τελευταία ώρα κατά 14,7 βαθμούς Κελσίου.

 skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: