31.8.14

Αναβλήθηκε η μεταφορά των κρατούμενων γυναικών του Κορυδαλλού...


Αναβλήθηκε η μεταφορά των κρατούμενων γυναικών του Κορυδαλλού στο δεύτερο όροφο της Β’ Πτέρυγας την ώρα που στον πρώτο όροφο, κρατούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει η Επιτροπή Αγώνα Γυναικείων Φυλακών.

Όπως ...
αναφέρουν μετά την επίσκεψη εκπροσώπου του υπουργείου Δικαιοσύνης υπήρξε επίσημη δέσμευση για αναβολή της μεταφοράς μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους αναφέρουν :


«Την Παρασκευή 29 Αυγούστου επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να συναντηθεί με την επιτροπή αγώνα . Στη συνάντηση που έγινε το υπουργείο δεσμεύτηκε επίσημα να αναβάλλει την μεταφορά μας στην πτέρυγα των χρυσαυγιτών μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Εκτός απ' τα καρτοτηλέφωνα και τις τουαλέτες που πρέπει να τοποθετηθούν αυτό που παραμένει σημαντικό είναι να υπάρξει προαύλιος χώρος για να προαυλιζόμαστε και να μην καταπατούνται τα δικαιώματα μας. Παραμένουμε σε ετοιμότητα και γνωρίζουμε πως τα δικαιώματα μας κερδίζονται μόνο απ' τους αγώνες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: