31.8.14

Ζωή, να ζήσεις!...

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύεται στις 27 Σεπτεμβρίου τον εκλεκτό της καρδιάς της στα Λουτρά Αιδηψού. Η είδηση του γάμου της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε πολλά ...
σχόλια -γιατί ζούμε σε μια χώρα όπου όλοι σχολιάζουν τους άλλους-, οπότε θέλω να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο γιατί, κατά γενική ομολογία, τα καταφέρνω καλύτερα στα σχόλια από άλλους.
Με εντυπωσιάζει το γεγονός πως πολλοί από αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους για τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιτίθενται διαρκώς με σεξιστικά σχόλια στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Γενικά, με εντυπωσιάζουν όλοι αυτοί που διαλαλούν διαρκώς πόσο φιλελεύθεροι είναι αλλά, μόλις κάποιος εκφράσει διαφορετική άποψη από τη δική τους, πέφτουν όλοι μαζί να τον φάνε.
Πριν την ανακοίνωση του γάμου της, οι σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου γίνονταν εξαιτίας της πολιτικής της παρουσίας, την οποία εγώ βρίσκω εξαιρετική και το έχω γράψει.
Και δεν είναι πολλοί οι πολιτικοί για τους οποίους έχω γράψει πως τους θεωρώ εξαιρετικούς.
Εκτός των πολιτικών της ικανοτήτων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πολύ ωραία τύπισσα, έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό, και, για να κάνω κι εγώ ένα σεξιστικό σχόλιο, είναι γύναικος τριζάτος.
Κι επειδή στη χώρα που γεννήθηκα εγώ, συνηθίζουμε όταν παντρεύεται κάποιος να του ευχόμαστε:
Ζωή, να ζήσετε και να ευτυχήσετε!
(Όποιος θέλει να λυσσάξει, ας λυσσάξει ελεύθερα. Δεν έχω δουλειά για να την χάσω, οπότε γράφω ό,τι θέλω εγώ. Φοβερό ε;)

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: