28.8.14

Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης...

Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-ΘράκηςΤην προοπτική ισόρροπης ανάπτυξης «που θέλουμε να δώσουμε στον τόπο μας», υπογράμμισε ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης Γιώργος Παυλίδης, στη διάρκεια της...
τελετής ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ.Παντελεήμων τέλεσε τον αγιασμό και την ορκωμοσία του κ. Παυλίδη. Στη συνέχεια έγινε η ορκωμοσία των Αντιπεριφερειαρχών και των Περιφερειακών Συμβούλων, οι οποίοι ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο και το Κοράν, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν όσοι νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι επέλεξαν να δώσουν πολιτικό όρκο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, ο οποίος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έδωσε έμφαση στη σημασία της Αυτοδιοίκησης σε επίπεδο περιφέρειας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι μητροπολίτες της Περιφέρειας, οι υφυπουργοί Γ. Ντόλιος και Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Παιδείας και Θρησκευμάτων), ο Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Χρήστος Βασιλάκος, βουλευτές, εκπρόσωποι αρχών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού, ο νυν πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Ρέμελης, ο νεοεκλεγείς πρύτανης Αθανάσιος Καραμπίνης και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας Αθανάσιος Μητρόπουλος.

Εξάλλου, στην τελετή παρέστησαν, από τη Βουλγαρία, ο νομάρχης και ο δήμαρχος του Σμόλιαν, ο δήμαρχος Ζλάτογκραντ,κ.α...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: