26.7.14

Διαμαρτυρία στα διόδια Μοσχοχωρίου...


«Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους» έγραφε το πανό που ανήρτησαν σήμερα το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και Μαγνησίας, καθώς συνεχίζονται οι...
διαμαρτυρίες για την τιμή των διοδίων μετά το τραγικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παλιά ΕΟ Λάρισας-Βόλου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά.

Η βεβαρημένη κυκλοφορία σε αυτόν τον οδικό άξονα αποδίδεται στο γεγονός ότι πολλοί οδηγοί ΙΧ αλλά και βαρέων οχημάτων τον προτιμούν, προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων, με αποτέλεσμα ο δρόμος που δεν έχει τη δυνατότητα να «σηκώσει» τέτοιο κυκλοφοριακό φορτίο, να παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα.

Η σημερινή διαμαρτυρία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στη συνέχεια θύελλας διαμαρτυριών που ακολούθησαν το δυστύχημα της Τετάρτης από τοπικούς φορείς τόσο της Λάρισας όσο και του Βόλου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του βουλευτή Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλου, παρέμειναν στα διόδια Μοσχοχωρίου υπό το «βλέμμα» αστυνομικών δυνάμεων για μία περίπου ώρα.

Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για το ζήτημα στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ σε προσπάθεια τους να αποκλείσουν τα διόδια απωθήθηκαν από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: