31.7.14

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ...

Συνάντηση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή είχαν αντιπροσωπείες της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση έγινε μετά την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Εκ μέρους της...
ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι : Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναγνωστάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο Στέφανος Μανίκας μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας.

Τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσώπησαν οι: Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Στάικος, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συνάντηση, ο γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Σήμερα έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση και υπήρξε ο διάλογος στη βάση των επιστολών του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με τα 12 προγραμματικά σημεία και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τα εννέα σημεία τα οποία έθεσε.

Υπήρξαν σημεία τα οποία υπήρξε συμφωνία και άλλα που χρειάζονται μεγαλύτερη επεξεργασία. Η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει τον διάλογο για την Κεντροαριστερά και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Δεν τέθηκαν προαπαιτούμενα για την έναρξη του διαλόγου.

Από την πλευρά μας τονίσαμε τις θέσεις μας, μεταξύ των οποίων την αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την παραμονή στο ευρώ. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσουμε τα αρμόδια όργανα του κόμματός μας και θα υπάρξει επεξεργασία με στόχο μια νέα συνάντηση που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα»...
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: