31.7.14

Σταματήστε τη σφαγή...

ΦΩΤΟ-Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας για τη Γάζα
Πλήθος κόσμου, στην πορεία για τη Γάζα (ΦΩΤΟ)...

«Ενώνουμε τις φωνές μας με τους διαδηλωτές από όλο τον κόσμο  ενάντια στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος...
στον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό της Γάζας διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να  υπάρξει καμιά πιθανότητα για εκεχειρία και ειρήνη στην περιοχή» αναφέρουν οι φορείς στο κάλεσμα, για το σημερινό συλλαλητήριο, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Χιλιάδες πολίτες ενωσαν απόψε τις φωνές τους και φώναξαν κατά των βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας.
diadilosi-Gaza-5
Η διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό ξεκίνησε με συγκέντρωση από τις 19:00 στο Σύνταγμα και λίγο μετά τις 20:00 οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.
diadilosi-Gaza-3
Όπως ανέφεραν στο κάλεσμα τους οι Ενώσεις και οι Πρωτοβουλίες συμπαράστασης που διοργάνωσαν τη διαδήλωση: «Για τρίτη συνεχή εβδομάδα το κράτος των εγκληματιών του Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας, προσπαθώντας μάταια να λυγίσει την παλαιστινιακή αντίσταση. Συνεχίζοντας τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το ισραηλινό κράτος χτυπάει αδιακρίτως, ακόμα και τα σχολεία των Ηνωμένων Εθνών, στα οποία έχουν καταφύγει πάνω από 150.000 εσωτερικά εκτοπισμένοι, αφαιρώντας τους και την ελάχιστη αίσθηση ασφάλειας, αλλά και νοσοκομεία παίδων και βαριά ασθενών, ασθενοφόρα και ιατρικό προσωπικό. Ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 1000 -και αυξάνεται όσο συνεχίζεται η περισυλλογή των πτωμάτων μέσα από τα ερείπια – και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 6.000».
diadilosi-Gaza-4
diadilosi-Gaza-2
diadilosi-Gaza-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: