23.8.13

Γιατί ο Λοβέρδος εκνεύρισε τον Βενιζέλο;...



Έξαλλος εμφανιζόταν χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνεργάτες του, όταν άκουσε τη νέα επίθεση του Ανδρέα Λοβέρδου προς το κόμμα του και τον ίδιο.
Συγκεκριμένα, ο ...
πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» τόνισε με δηλώσεις του πως «η 3η Σεπτεμβρίου, η ημέρα που το 1843 η Ελλάδα απέκτησε Σύνταγμα και το 1974 ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ανήκει σε ένα κόμμα του 6%».

«Όποιος το υποστηρίζει αυτό είναι σεχταριστής και δεν νομίζω ότι σκέφτεται σωστά. Δεν είναι αυτή η ημέρα ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να μετατρέψει το διήμερο συνέδριο της 3ης και 4ης Σεπτεμβρίου σε πανηγυρική «επιστροφή» του ΠΑΣΟΚ στο κεντρικό πολιτικό παιχνίδι, έχοντας πετύχει, μάλιστα, να δώσουν το «παρών» και να μιλήσουν οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης.

Για το λόγο αυτό, ο Βενιζέλος φέρεται να χρεώνει στον Ανδρέα Λοβέρδο «χτύπημα κάτω από τη ζώνη», με αποτέλεσμα συνομιλητές του να διερωτώνται: «Αν η 3η Σεπτέμβρη δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ του 6%, ανήκει στη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα του… 0,3%;».

Μια ωραία ατμόσφαιρα…


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: