31.8.13

Γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο...




Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα, όταν δύο κάτοικοι του Γαρδικίου λογομάχησαν για πολεοδομικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ...
trikalavoice.gr, υπήρξε εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε για αναβολή του θέματος, ωστόσο η αντιπολίτευση αντέδρασε, μη βλέποντας λόγο για κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως η υπόθεση είχε περάσει ήδη από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ενώ μιλούσε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, Γιώργος Παναγιώτου, ο Βύρων Κατσίβελος (σ.σ. δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης) τον διέκοψε, ζητώντας εξηγήσεις γι΄ αυτά που λέει. «Κάτσε κάτω εσύ ανίδεε», του είπε ο κ. Παναγιώτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ο κ. Κατσίβελος με έντονο ύφος ζήτησε το λόγο.

Τότε, ο εις εκ των εμπλεκομένων Γαρδικιωτών σηκώθηκε και επιχείρησε να πετάξει καρέκλα προς το μέρος του κ. Κατσίβελου, κάτι που απετράπη με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο προαναφερόμενος γρονθοκόπησε τον κ. Κατσίβελο, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Το ΔΣ διεκόπη. Να σημειωθεί πως ο Βύρων Κατσίβελος κατέθεσε μήνυση εναντίον του άνδρα που του επιτέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: