31.8.13

Κι όμως, ο Πεταλωτής δεν πάει ΔΗΜΑΡ...Όντως, το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Πεταλωτή, όμως προς το παρόν διεξάγεται ένας διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών και τίποτα παραπάνω.
Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι ...
η συνάντηση του Γιώργου Πεταλωτή με στελέχη της ΔΗΜΑΡ Έβρου ανοίγει το δρόμο για προσχώρηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Όντως, το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Πεταλωτή, όμως προς το παρόν διεξάγεται ένας διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών και τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος φέρεται ενοχλημένος από το πώς παρουσίασε η ΔΗΜΑΡ το θέμα της συνάντησης, εξ ου και μέσω της εφημερίδας «Η Αυγή» δηλώνει σήμερα πως «δεν πάει στη ΔΗΜΑΡ» και συμπληρώνει ότι «δεν φεύγει από το ΠΑΣΟΚ».

Προαναγγέλλει, δε, ότι θα παραβρεθεί στο διήμερο συμπόσιο του ΙΣΤΑΜΕ για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Συν τοις άλλοις, ήδη από χθες, ο Πεταλωτής φρόντισε, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα parapolitiki.com, να ξεκαθαρίσει ότι είναι κατά των πολιτικών μετεγγραφών. «Πίστευα και θα πιστεύω στην σύγκλιση των προοδευτικών – μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας, αλλά και της Ευρώπης, αντίθετα με την μεθοδευμένη πολυδιάσπασή τους. Στην κρίσιμη για το μέλλον της χώρας περίοδο που ζούμε, εξακολουθώ να πιστεύω στην συνένωσή τους, όχι ως ένα «τρίτο πόλο», αλλά ως τον πρώτο πόλο προόδου που έχει ανάγκη ο τόπος».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: