25.8.13

Τον έφαγε «φίδι» Κολοβό!...



Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Κόντρα στον Πανιώνιο, μία ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκόλευε, γνώρισε την ήττα με 3-0 στη Νέα Σμύρνη.
Οι...
«πράσινοι» αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, δεν το κατάφεραν ποτέ, ενώ από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά προσεκτικοί και σοβαροί και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας των «πράσινων».
Το πρώτο γκολ σημειώθηκε από τον Αραβίδη στο 40ο λεπτό του ματς, με το «τριφύλλι» να προσπαθεί να ισοφαρίσει χωρίς επιτυχία.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει παρά τις δύο καλές ευκαιρίες του Μπεργκ, με αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 71’ από τον Κολοβό, που στην ουσία κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους.
Στη συνέχεια οι «πράσινοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μέντες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 88’ σημειώθηκε το τελικό 3-0, έπειτα από αυτογκόλ του Μαρινάκη!

Το ματς:

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 26ο λεπτό και ήταν για τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, ο Καρέλης βρέθηκε έξω από την περιοχή και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιαννακόπουλου.
Το ματς ήταν ιδιαίτερα «φτωχό» σε φάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι για να δούμε την επόμενη καλή φάση περιμέναμε μέχρι το 38ο λεπτό, όταν και ο Καρέλης έκανε ένα αρκετά καλό διαγώνιο σουτ, αφού απέφυγε όμορφα τον Αυλωνίτη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ! Ο Αραβίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του «τριφυλλιού» και αφού ταλαιπώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Καπίνο.

Από εκεί κι έπειτα δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση και έτσι το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Δύο μόλις λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μάρκους Μπεργκ είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαϊράμι τροφοδότησε με κεφαλιά το Σουηδό, έπειτα από γέμισμα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με γυριστό δεξί σουτ, έστειλε τη μπάλα ψηλά, άουτ!
Μετά από τέσσερα λεπτά, ωστόσο, ο Πανιώνιος πήγε να κάνει τη ζημιά και πάλι με τον Αραβίδη! Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης του Πανιωνίου έκανε το σουτ στην κίνηση, έπειτα από τη μπαλιά του Κολοβού, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ντίνας επιχείρησε το φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 62’ ο Μπεργκ λίγο έλειψε να κάνει το 1-1! Πιο συγκεκριμένα, ο Σουηδός έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Μπαϊράμι, όμως ο Γιαννακόπουλος έδιωξε. Στο ριμπάουντ, ο Καρέλης δεν μπόρεσε να σκοράρει μιας και το σουτ του σταμάτησε στο σώμα του Παντίδου!
Και αφού ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει στην προηγούμενη καλή ευκαιρία που είχε, με τον Μπεργκ, ήρθε η ώρα να «μιλήσει», ο… νόμος του ποδοσφαίρου! Πιο συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Κολοβό. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα έπειτα από σέντρα μέσα στην περιοχή της, ο Κολοβός κατέβασε με ψυχραιμία, στριφογύρισε μπροστά από τον Μαρινάκη και με ένα σουτ έγραψε το 2-0 στο 71’!

Στο 80’ ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να κάνει το 3-0, όταν ο Ντούνης βγήκε απέναντι από τον Καπίνο. Ωστόσο ο τερματοφύλακας των «πράσινων» απέκρουσε σωτήρια! Βέβαια, ό,τι δεν κατάφερε ο παίκτης του Πανιωνίου στο 80’, το έκανε ο Μαρινάκης… Πιο συγκεκριμένα, ο πιτσιρικάς του Παναθηναϊκού έκανε με αυτογκόλ του το 3-0, έπειτα από επικίνδυνο γύρισμα του Κούρντι από τα αριστερά και εμπλοκή του Αραβίδη στη φάση.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν οι «πράσινοι» βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη λιγότερο, έπειτα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Μέντες.
Από εκεί κι έπειτα, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση στο ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 3-0, υπέρ των γηπεδούχων.
Συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80’ Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (64’ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58’ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46’ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85’ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Καρέλης (65’ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: