18.11.11

Νυχτερινή… ποδηλατοπορεία με τον «Ποδηλάτη του Κόσμου»...


Γράφει: magnesianews.gr
Ο Βόλος επαλήθευσε έμπρακτα τον τίτλο της ποδηλατούπολης . Νυχτερινή ποδηλατάδα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες διοργανώθηκε χθες 17 Νοέμβρη προς τιμήν του «Ποδηλάτη του Κόσμου» στην οποία μετείχαν ποδηλάτες φίλοι από την Λάρισα που ήρθαν στον Βόλο ειδικά για το γεγονός.

Η ...
ποδηλατοδρομία ξενάγηση διήρκησε 2 ώρες στις ιδιαίτερες ομορφιές της πόλης με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια. Εκατοντάδες ήταν οι ποδηλάτες όλων των ηλικιών που μετείχαν στην νυχτερινή βόλτα, το ευχάριστο κλίμα μεταφέρθηκε στα τσιπουράδικα τις περιοχής, όπου κατέληξαν στην λήξη της διαδρομής. Οι φίλοι του Ποδηλάτη από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.


Σήμερα, 18/11/2011 ο Ποδηλάτης του Κόσμου επισκέφτηκε το Ελληνογαλλικό σχολείο «Saint Joseph» , όπου οι μικροί μαθητές τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Ο ποδηλάτης, μίλησε μαζί τους περιγράφοντας με λεπτομέρεια την πορεία του ταξιδιού του σε Ελλάδα και Ευρώπη δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό διάλογο που είχε σαν θετική συνέπεια ο ποδηλάτης να παρατείνει την επίσκεψη στο σχολείο για μια ώρα επιπλέον.

Τα παιδιά μετέδωσαν με τον δικό τους τρόπο την ενέργεια και την αγάπη τους γεμίζοντας τις μπαταρίες του Ποδηλάτη του Κόσμου προκειμένου να συνεχίσει το μακρόχρονο ταξίδι του στον κόσμο...


Σημειώνεται ότι το «ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ» και η ΜΑΓΝΗΣΙΑ είναι χορηγοί επικοινωνίας της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: