30.11.11

Το βαρύ πυροβολικό Πούτιν - Μεντβέντεφ...



Μάχη στήθος με στήθος δίνουν ο «στρατός» του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν με «τα κορίτσια» του Ρώσου προέδρου, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, εν όψει των... επικείμενων προεδρικών εκλογών.

Ο «στρατός» του Πούτιν

Ρωσίδες καλλονές, πρόθυμες να κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν την δημοτικότητα του προέδρου τους, είναι το «βαρύ πυροβολικό» του Βλαντιμίρ Πούτιν στην μάχη των εκλογών. Ο «στρατός του Πούτιν» δεν σταματά πουθενά και κάθε εβδομάδα σχεδόν, απασχολεί τα ΜΜΕ με τα προεκλογικά του «γυμνάσια».

Τα νέα και σέξι κορίτσια, αυτοκαλούνται «αμαζόνες του Πούτιν» και υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τον Βλαντιμίρ καθώς πιστεύουν ότι –εκτός από αξιόπιστος και τίμιος πολιτικός- είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας.


Στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν για χάρη του αγαπημένου τους «μπρούτα» πολιτικού, οι αμαζόνες σκίζουν δημοσίως τα μπλουζάκια τους που γράφουν «σκίζομαι για τον Πούτιν», προσφέρουν δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτων φορώντας καυτά σορτς και ψηλά τακούνια - με τον όρο τα οχήματα να είναι κατασκευασμένα στη Ρωσία - ενώ πέρσι είχαν κάνει πάρτι με στριπτιζέζ και εξωτικές χορεύτριες προς τιμήν του 58χρονου πολιτικού!

Στην τελευταία προεκλογική διαφήμιση, ένα κορίτσι του Πούτιν μπαίνει σε ένα εκλογικό τμήμα και πείθει τους νεαρούς ψηφοφόρους, με τον δικό της τρόπο....
Τα "κορίτσια" του Μεντβέντεφ

Η απάντηση στον Στρατό του Πούτιν δεν άργησε να έρθει. Τα θαυμάστριες του Ντιμίτρι Μεντβέντεφ συσπειρώθηκαν, ντύθηκαν το ίδιο προκλητικά με τις Αμαζόνες, ονομάστηκαν «Τα κορίτσια του Μεντβέντεφ» και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μόσχας προκειμένου να εκδηλώσουν τη λατρεία τους για τον Ρώσο πρόεδρο και να μαζέψουν ψήφους!



Βασικό όπλο των κοριτσιών, όπως και των Αμαζόνων, είναι τα πλούσια προσόντα τους που δεν διστάζουν να τα επιδεικνύουν με την πρώτη ευκαιρία, με την πεποίθηση ότι έτσι θα μαζέψουν περισσότερες ψήφους, από ότι θα επέφεραν πχ τα πολιτικά επιχειρήματα του Μεντβέντεφ!



Από την πλευρά τους, οι νεαρές κοπέλες δηλώνουν ότι δεν πληρώνονται για να κάνουν στριπτίζ αλλά προσφέρουν οικειοθελώς" την "βοήθεια" τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους αγαπημένους τους πολιτικούς!

Μένει να δούμε, τι δραστικά μέτρα θα πάρουν την ημέρα των εκλογών έξω από τα εκλογικά τμήματα, προκειμένουν να πείσουν- έστω και την τελευταία στιγμή- τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: