2.11.11

Βαλβέρδε: «Δεν αξίζαμε την ήττα»....


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε στην τηλεόραση της NOVA, ότι η ομάδα του δεν θα έπρεπε να χάσει στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, στη Βεστφαλία.

«Δεν μας ... αξίζει το αποτέλεσμα αυτό. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο», είπε ο Βαλβέρδε, ο οποίος για την εμφάνιση του Μπάλας Μέγιερι σχολίασε:

«Ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Τώρα εάν θα συνεχίσει εκείνος ή όχι θα το δούμε…».

Αργότερα ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Τι γεύση σας αφήνει το τελικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση της ομάδας;

«Είναι σίγουρο ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο εδώ. Μπήκαμε πάντως κάπως άσχημα στο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε γρήγορα το γκολ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή και καλύτερο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε πολύ, δεν τα καταφέραμε, όμως πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Τι γεύση σας αφήνει το αποτέλεσμα στην Αγγλία και τώρα ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η τρίτη θέση;

«Η αλήθεια είναι πώς καλά - καλά δεν έμαθα το αποτέλεσμα της Μαρσέιγ, αλλά δεν ήταν και το πρώτο πράγμα που με ενδιέφερε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι ότι από τη στιγμή που έχουμε να διεκδικήσουμε έξι βαθμούς. Θα πάμε στη Μασσαλία για να κερδίσουμε. Και μετά να κερδίσουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας. Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσουμε τους έξι βαθμούς, θα προσπαθήσουμε για όλους. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το άλλο παιχνίδι».

Υπάρχει ένα χέρι στο πρώτο ημίχρονο. Εχετε δει καθόλου την φάση; Με βάση την εικόνα των τελευταίων 20 λεπτών πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον τρόπο ανάπτυξης και να μην επιμείνετε στις ψηλές μπαλιές;

«Για τη φάση του χεριού που είπατε, κάτι μου είπαν, κάτι μου περιέγραψαν. Όμως δεν είδα τη φάση γιατί δεν βρισκόμουν σε καλή θέση. Όσο για την αλλαγή του Πάντελιτς, εκείνη τη στιγμή ήθελα να διεκδικήσουμε ένα γκολ και πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε. Τώρα που τελείωσε το ματς, μπορώ να πω ότι μπορεί να αλλάζαμε κάποια πράγματα. Αλλά πάει το ματς, πέρασε».

Ρωτήσαμε για το αν θα αλλάζατε τον τρόπο ανάπτυξης. Πήγαινε ο Ολυμπιακός μόνο με ψηλές μπαλιές.

«Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις με τόσους επιθετικούς, είναι σίγουρο ότι θα σου λείπει ένας παίκτης στο κέντρο. Η πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε περισσότερο κίνδυνο με τους Τζιμπούρ, Μιραλάς και Πάντελιτς, όπως κάναμε και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού».

Θεωρείτε ότι πήρατε ένα ρίσκο για να χρησιμοποιήσετε τον Μέγερι και εν κατακλείδι νιώθετε ικανοποιημένος και σε μία πολυσυζητημένη υπόθεση γκολκίπερ, βρίσκεται έναν τερματοφύλακα μέλλοντος;

«Οι τερματοφύλακες, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές για να διατηρήσουν και να κρατήσουν τη θέση τους, εξαρτώνται από την απόδοσή τους. Όσο για το σημαντικό παιχνίδι που είπατε σήμερα, σημαντικό είναι για εμάς το επόμενο. Με αυτή την αλλαγή έτυχε να είναι η Ντόρτμουντ. Όμως ήταν μία απόφαση που είχα ήδη πάρει και θα το έκανα οποιοσδήποτε αντίπαλος και να ήταν. Ήταν μία απόφαση που είχα πάρει. Ποτέ δεν ξέρεις για το μέλλον. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του, πιστεύω ότι ήταν καλός, όμως θα το δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: