14.11.11

Σαμαράς: Δεν αφήνουμε καμία υποψία συγκυβέρνησης...


Μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν είναι σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο δεν δίνει “συγχωροχάρτι” και ότι η ... κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, αναγκαία για αποφευχθεί η καταστροφή που απειλούσε τη χώρα και αρμόδια να οδηγήσει τη χώρα το ταχύτερο δυνατό σε εκλογές, τον Φεβρουάριο.

«Η χώρα βρέθηκε χωρίς κυβέρνηση, χωρίς πρωθυπουργό και σε κίνδυνο έκρηξης και κατάρρευσης» είπε σε μια ομιλία με έντονα προεκλογικό ύφος ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε αυτή επανέλαβε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι συγκυβέρνηση αλλά κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”, η οποία στηρίχθηκε από τη ΝΔ για να επιτευχθούν τέσσερις στόχοι. Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα, να απομακρυνθεί ο Γιώργος Παπανδρέου από την εξουσία, να ξεμπλοκάρει η δανειακή σύμβαση και η 6η δόση και να ανοίξει ταχύτερα ο δρόμος για εκλογές.

«Σε επτά μόλις μέρες διασφαλίσαμε και τους τέσσερις αυτούς στόχους. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Τα καταφέραμε ενώ απέναντι μας χρησιμοποιήθηκαν κάθε είδους τέχνασματα, είτε για να μας σαμποτάρουν είτε για να μας αποδοθεί η ευθύνη μιας αποτυχίας», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ.

«Ο ειδικός σκοπός της κυβέρνησης αυτής διασφάλισε την παραμονή της χώρας στο ευρώ και η κυβέρνηση αυτή θα εξασφαλίσει την προσφυγή σε εκλογές», είπε ο Αντώνης Σαμαράς υπογραμμίζοντας ότι με τις κινήσεις της η ΝΔ έπεισε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ότι είχε την διορατική ματιά να δει που πάει η χώρα και τώρα έπεισε ότι μπορεί και να παρεμβαίνει και να αλλάζει την τροχιά των πραγμάτων.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: